pressmeddelande "MÖTAS PÅ RIKTIGT"

2015-11-24

Per Hörbergs bok "Mötas på riktigt – professionellt och personligt" riktar sig till alla som har insett hur viktig den personliga närvaron i varje möte är, om det så är ett möte på jobbet, med en vän eller med sin partner. Per Hörberg talar i boken till våra djupt mänskliga behov och ger samtidigt konkreta tips på vad vi behöver tänka på för att skapa meningsfulla möten – en verktygslåda för alla som vill mötas på riktigt, i jobbet och privat.

I boken ställs frågan till vilken nytta arbetsveckorna på företag och organisationer fylls  med möten när möteskvaliteten brister och avsikten med mötena är oklar. Per Hörberg ger många konkreta tips på vad vi behöver tänka på för att skapa bra möten, och boken passar för alla som leder eller deltar i möten på jobbet. Här visas hur organisationer kan skapa förutsättningar för riktigt meningsfulla möten. Effektivare hävstång för framgång finns inte!

"Mötas på riktigt" är också en praktisk filosofibok för vardagens alla möten, privat och professionellt. Till skillnad från andra böcker om mötesteknik ställs frågan om inte alla möten har något gemensamt. Livet består till stor del av att möta andra människor. Ett möte blir inte meningsfullt bara av det som sägs, det krävs också ett lyssnande, ett gemensamt syfte och respekt för varje deltagares behov. Boken riktar sig till alla som har insett hur viktigt det personliga i varje möte är.

"Mötas på riktigt" inspirerar till välbefinnande och till effektfullhet. Självledarskap, självkännedom och självmedkänsla är några av nyckelorden, som förklaras med hjälp av rykande aktuella kapitel om mindfulness och mentalisering.  Äkta möten lockar fram vårt inre, lugna landskap även under stressiga dagar. Mötas på riktigt är en guide för att skapa de möten du vill ha – professionellt och personligt!

 

UR FÖRFATTARENS FÖRORD

"När vi möts på riktigt får vi ny fart och energi, oavsett om vi är ledare och medarbetare eller kunder som nyttjar en vara eller en tjänst. När vi lyssnar bättre på varandra och på oss själva öppnar vi oss för vad ett möte verkligen handlar om. Detta gäller både professionellt och personligt. Genom att mötas på riktigt kommer vi att slappna av mer, stressa mindre och inse vad verklig kvalitet är – både på arbetet och i livet i stort. Paradoxalt nog tror jag att vi dessutom får mer gjort då!" 

 

OM FÖRFATTAREN

Per Hörberg har som organisations- och managementkonsult, utbildare och coach mött tusentals chefer från Melbourne till New York, London, Ystad och Haparanda. Per är också projektledare för den ideella organisationen Initiativ Samutveckling (www.samutveckling.se), vars syfte är att bidra till goda samtal, dialog och ett starkare civilsamhälle. Per har en bakgrund som reservofficer och chef inom Ikea. Mötas på riktigt är Per Hörbergs sjätte bok. 

Läs mer om Per Hörberg och hans verksamhet: www.navigatororganisation.se

OM FÖRLAGET

Dana Förlag (www.danaforlag.se) startades 2011 av Peter Fowelin. Förlaget ger ut böcker om mindfulness och personligt ledarskap.

RECENSIONSEXEMPLAR

Kontakta Peter Fowelin via mejl peter[at]danaforlag.se eller telefon 0707-72 85 77.

FAKTA OM BOKEN

Författare: Per Hörberg
Titel: Mötas på riktigt - professionellt och personligt
Förlag: Dana Förlag
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 196 sidor
Dimensioner (bredd x höjd x ryggbredd): 133 x 183 x 17 mm
Vikt: 280 g
Utgivningsdatum: 2015-12-17
ISBN: 978-91-979486-5-4
Ca-pris: 245 SEK

 

 

HÖGUPPLÖST 
BOKOMSLAG

 

HÖGUPPLÖST 
FÖRFATTARPORTRÄTT

Fotografens namn Lotta Vess anges vid publiceringen.
Kontakt med fotografen: www.lottavess.se 

 

Sök

Dana Förlag på Facebook

Dana Förlag

c/o Peter Fowelin
Hasselstigen 42
152 30 Södertälje
08-550 602 74
0707-72 85 77
E-post: peter[at]danaforlag.se
Webb: www.danaforlag.se